OVER HET BLOG

Reizen is fantastisch! Een absolute verrijking. Het geeft waardevolle inzichten en maakt me bovenal een gelukkig en tevreden mens. Dat gun ik iedereen en daarom ontstond het idee om dit blog te beginnen en mijn ervaringen te delen.

Hoe het allemaal begon…

Na 2.5 jaar zet ik een punt achter mijn tweede wereldreis. Dit betekent weer een Nederlands leven opbouwen en nieuwe dingen ondernemen. Ik start de master Communicatie en Educatie in Groningen en voel de behoefte om te blijven schrijven. Combineer dit met mijn liefde voor reizen, fotografie en een aangeboren verlangen naar avontuur en Wanderworld was daar!

Wat lees je in de blog

Ik schrijf over mijn belevenissen op reis, het dagelijks leven en fijne plekjes in binnen- en buitenland. Ook deel ik handige reistips en bruikbare reisinformatie zoals kostenplaatjes, routes en reviews. Naast mijn reisverhalen lees je ook persoonlijke zaken die me bezighouden: hersenspinsels, dromen en idealen.

‘The best things in life are people we love, the places we’ve been and the memories we’ve made along the way.’

Hoe vaak kan je iets verwachten

Schrijven is leuk. En dat wil ik graag zo houden. Dat betekent dat ik blog wanneer ik tijd, zin en inspiratie heb. Twee keer per week of twee keer per jaar… The best things happen unexpectedly. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *