DISCLAIMER

Copyright

Alle verhalen, foto’s en video’s op Wanderworld.nl zijn door mijzelf geschreven en gemaakt, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan deze zonder mijn toestemming, geheel of gedeeltelijk, te verspreiden of gebruiken. Wil je een tekst, foto of video kopen of gebruiken? Samen bekijken we de mogelijkheden. Laat een bericht achter of mail paula@wanderworld.nl.

Gesponsorde artikelen

Soms werk ik samen met organisaties ter promotie van producten, activiteiten, steden of gebieden die passen bij mijn doelgroep: de actieve en bewuste reiziger. Het gaat altijd om gesponsorde producten/diensten die ik ook zelf zou kiezen en waar ik achter sta. Omdat ik het belangrijk vind een realistisch beeld te schetsen, geef ik altijd mijn eerlijke mening.

Affiliates

In sommige blogs vind je affiliatie links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang wanneer jij een product/dienst afneemt via deze link. Uiteraard kost het jou niets extra. Op deze manier worden mijn kosten deels gedekt en kan ik blijven reizen, schrijven, fotograferen en filmen.

Updates

Met regelmaat loop ik geschreven blogs na om ze te updaten. Toch kan het voorkomen dat informatie verouderd. Hiervoor ben ik niet aansprakelijk. Mocht je een foutje tegenkomen, dan stel ik het zeer op prijs dat je dit laat weten via paula@wanderworld.nl. Zo houden we het blog samen actueel. 🙂