Foto op hout: je mooiste reizen aan de wand

Nog een paar maanden voordat de kleine er is. Time flies! Ondertussen zijn we volop bezig in huis. Schilderen, sauzen, nieuwe vloeren, keuken en meubels. Alles wordt grondig aangepakt. Voorheen was dit verre van belangrijk. Nu ontpopt zich een verschijnsel dat bekend staat onder de naam nesteldrang. Schijnbaar kom je er niet onderuit. 😉 Naast de babykamer is ook onze kamer aan de beurt. Met een foto op hout helemaal ons plekje. 🧡

Reisfoto uit Nepal

Klein budget, grote verandering

Winkels staan vol meubels en decoratiespullen waarvoor je de hoofdprijs betaalt. Maar wat is er leuker dan iets persoonlijks en betaalbaars aan de muur? Precies! Daarom lieten wij de mooiste foto’s van onze reis door Nepal afdrukken bij Foto op hout stunter. Superleuk, tijdloos en voordelig. Je bepaalt zelf het materiaal (foto op steigerhout, multiplex, vurenhout of ayoushout), formaat, de afwerking en afbeelding. Voor ieder interieur, modern, vintage, Scandinavisch of industrieel is er dus iets dat past. Leuk: je kunt ook een filter of tekst aan je foto toevoegen.

Foto op hout goedkoop

Persoonlijke foto op hout

Wij kozen voor een liggende foto (80x60cm) op hout met een whitewash laag. Zonder deze laag worden witte delen van de foto als houtkleur weergegeven. Vooral bij gezichten minder mooi als je het mij vraagt. De wanddecoratie bestaat uit planken en kan geleverd worden met ophangsysteem. Let bij bestelling op of de planknaad niet over belangrijke fotodetails valt, bijvoorbeeld ogen. Verschuif de foto dan even want dat is zonde. Mocht je helemaal geen naden willen? Kies dan voor (naadloos) multiplex. 

Wij zijn erg blij met onze foto op hout! Nu even verder nestelen. 🙃

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: