Gezelligheid in huis met de foto op wandcirkel

Thuiswerken, je kinderen lesgeven, Netflixen, studeren, je depressief voelen, opruimen, bankhangen, schoonmaken… iedereen vult z’n dagen anders in Coronatijd. Voor mij is het de uitgelezen periode om het huis te pimpen. Ik was foto’s aan het uitzoeken en bedacht me dat ik hier iets leuks mee wilde doen. Lotjes kamer verdiende nog een beetje gezelligheid. Deze haalden we in huis met de foto op wandcirkel. Blij mee! Elke dag fijn binnenkomen.

Beetje gezelligheid op Lotjes kamer

Foto op wandcirkel

In mijn zoektocht naar iets leuks voor aan de muur werd ik toevallig benaderd door Fotocadeau voor een review. Zij hebben grote wandcirkels van 40cm doorsnede en de aluminium versie is maar 3mm dik. We bestellen er drie. Binnen een week staat de postbode op de stoep met ons pakketje. Ik had geen idee wat ik me er bij moest voorstellen maar ze zijn mooier dan ik dacht. Uitstekende kwaliteit! Perfect rond, stevig, subtiel aan de muur én de foto is superscherp.

Blij mee!

Het feit dat ze rond zijn, maakte het lastig om het exacte middelpunt van de foto te bepalen. We waren dus even bezig voordat ze goed hingen. 😉 Ook was het even spelen met de uitlijning omdat we ze niet alle drie kaarsrecht op een rijtje wilden hangen. Uiteindelijk superblij met het resultaat! Voor een speels effect zou ik de volgende keer meerdere kleine cirkels, verschillende formaten of een foto op hexagon bestellen. Deze wandcirkel met een doorsnede van 40cm kost €49,95. Voor een ophangsysteem met een schroef, plug en stootplakker betaal je € 4,47 extra.

Foto op wandcirkel

Kortingscode

Wil je ook zo’n leuke wandcirkel aan de muur? Zoek je een cadeau? Of heb je binnenkort een feestje waar je niet fysiek naar toe kunt? Dan is een foto op wandcirkel misschien een idee. Leuke bijkomstigheid. Fotocadeau heeft nu een leuke acties voor bloglezers. Met de kortingscode MC50 ontvang (tot 1 november 2020) 50% korting op alle wandcirkels. Kijk, dat is de moeite waard!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: