Snelstartgids

Haal het maximale uit je wandelavontuur

Like to Hike

Alles wat je moet weten over wandelen

Goed voorbereid op pad

Je wilt meer weten over wandelen en hoe je goed voorbereid op pad kunt. Waarom is wandelen zo goed voor je? Wat zijn de leukste wandelbestemmingen? Hoe plan je een wandeltocht? Welke kleding draag je? En wat mag absoluut niet ontbreken tijdens je dagwandeling, meerdaagse hike of trekking? Eén ding is zeker, wie goed voorbereid op pad gaat, geniet meer onderweg.

Jij wilt:

goed voorbereid van start

het maximale uit je wandeling halen

de juiste uitrusting bij je hebben

geen onnodige verrassingen onderweg

op de hoogte zijn van alle ins en outs

optimaal genieten onderweg

Haal het beste uit jouw wandeling

Of je nu een dagwandeling in Nederland maakt, een meerdaagse hike in Schotland of een drieweekse bergtrekking in de Himalaya, je wilt goed voorbereid op pad mét een uitrusting die past. In de Like to Hike vind je alles wat je moet weten voor jouw persoonlijke wandelavontuur. ‘Waarom heeft niemand me dat verteld?’ is verleden tijd met deze vijftig pagina’s tellende snelstartgids. Waar je ook gaat.

 In Like to Hike ontdek je:

alles over de voorbereiding van je dagwandeling, meerdaagse hike of trekking

gedetailleerde informatie variërend van uitrusting en schoeisel tot kamperen en eten en drinken onderweg

de 5 grote voordelen van wandelen

36 onmisbare, essentiële en fijne wandeltips

uitgebreide antwoorden op de 13 meest gestelde wandelvragen

inspirerende reisverhalen over wandeltochten van wereldklasse

prachtige foto’s

en nog véél meer

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”

“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”

“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Like to Hike

Dé handleiding voor al je wandeltochten

Droom je ervan om er zelfstandig op uit te trekken? Staat er een dagwandeling op de planning? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een meerdaagse wandeltocht of klassieke trekking? Met Like to Hike heb je onbeperkt toegang tot alle informatie die je nodig hebt om jouw hike tot een succes te maken. Je hebt eenvoudig toegang tot kennis die je nodig hebt om goed voorbereid op pad te gaan. Zo haal je het maximale uit jezelf en je wandeling. Altijd en overal!

Snelstartgids

Maak jouw dagwandeling, meerdaagse hike of trekking tot een gegarandeerd succes

Voor € 12,- ben jij de trotse bezitter van Like to Hike. Dé snelstartgids voor wandelaars. Vraag hem hier aan en ontvang hem direct in je inbox.