Snelstartgids

Haal het maximale uit je trekking

Like to Hike

Snelstartgids voor je trektocht in Nepal

Goed voorbereidt de bergen in

Je wilt meer weten over trektochten in Nepal. Welke trekkingregio’s zijn er? Welke routes kan je er lopen? En welke past bij jou? Daarnaast ben je benieuwd welke uitrusting geschikt is, welke kleding je draagt en wat je kan verwachten tijdens je bergtrekking door de Himalaya? In Like to Hike vertelt je alles over trekkingen in Nepal en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Jij wilt:

inspiratie voor trektochten in Nepal
weten welke bergtrekkingen er in Nepal zijn
een trekking kiezen die bij je past
weten wat je kan verwachten
goed voorbereidt de bergen in
de juiste uitrusting bij je hebben
antwoord op de meestgestelde vragen
tips van een ervaringsdeskundige

Haal het beste uit jouw trektocht

Of je nu een complete beginner bent of een doorgewinterde wandelaar, iedereen wil zich goed voorbereiden. Like to Hike maakt je wegwijs in de wereld van trektochten in Nepal, laat je kennismaken met de trekkingregio’s en helpt je bij het maken van keuzes. Je leest tips en trucs en krijgt antwoord op de meestgestelde vragen. ‘Waarom heeft niemand me dit verteld?’ is verleden tijd met deze 34 pagina’s tellende snelstartgids.

In Like to Hike ontdek je:

de mooiste trektochten in Nepal
welke bergtrekking bij jou past
praktische informatie: van uitrusting tot slapen, van schoeisel tot eten en drinken onderweg
38 praktische wandeltips
uitgebreid antwoord op de 13 meest gestelde vragen
inspirerende reisverhalen over wandeltochten van wereldklasse
prachtige foto’s
en nog véél meer

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”
“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”
“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Like to Hike

Dé snelstartgids voor je trekking in Nepal

Droom je van een reis door de Himalaya? Wil je weten of een trekking in Nepal bij je past? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een meerdaagse wandeltocht? Like to Hike is een praktische inleiding in de wereld van trektochten in Nepal. Het geeft je toegang tot de kennis die jouw bergtrekking tot een succes maakt. Zo haal je het maximale uit jezelf en je trektocht. Wel zo fijn toch?

Snelstartgids trekking Nepal

Maak jouw bergtrekking in Nepal tot een onvergetelijke ervaring.

Voor € 7,- ben jij de trotse bezitter van Like to Hike. Dé snelstartgids voor trektochten in Nepal. Vraag hem hier aan en ontvang hem direct in je inbox.