OVER HET BLOG

Reizen is fantastisch! Het geeft waardevolle inzichten en maakt me een gelukkig en tevreden mens. Een absolute verrijking. Dit gun ik iedereen en zo ontstond het idee dit blog te starten. Op Wanderworld deel ik mijn verhaal en wil ik je inspireren er vaker op uit te trekken, dichtbij of ver weg. Gewoon omdat het kan: “Stop dreaming, Start doing.” 

Hoe het allemaal begon…

Na 2.5 jaar zet ik een punt achter mijn tweede wereldreis. Dit betekent weer een Nederlands leven opbouwen en nieuwe dingen ondernemen. Ik startte de master Communicatie & Educatie in Groningen en voelde de behoefte om te blijven schrijven. Combineer dit met mijn liefde voor reizen, fotografie en een aangeboren verlangen naar avontuur en Wanderworld was daar!

‘The best things in life are people we love, the places we’ve been and the memories we’ve made along the way.’

Wat lees je in het blog

Ik schrijf over mijn belevenissen op reis, het dagelijks leven en fijne plekjes in binnen- en buitenland. Ook deel ik handige reistips en bruikbare reisinformatie zoals kostenplaatjes, routes en reviews. Naast mijn reisverhalen lees je ook persoonlijke zaken die me bezighouden: hersenspinsels, dromen en idealen.

Samenwerken?

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Lees de mogelijkheden voor samenwerking of stuur een e-mail naar paula@wanderworld.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.