REISFILM | Grietje en Paulus en hun Dominicaanse avonturen

Grietje en Paulus op Sosua beach, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek.

Een korte vakantie op de Dominicaanse Republiek. Dat leek ons wel wat. Gewoon omdat het kan. Het is onze laatste werkdag samen en we hebben allebei zwaar behoefte aan zon. Wat doe je op zo’n moment? Precies, een vakantie boeken. In juni was het zover…

We vliegen van Amsterdam naar de Dominicaanse Republiek, een land op het Caribische eiland Hispaniola. We landen in Puerto Plata en reizen door naar het heerlijke kustplaatsje Sosua. In een woord: fantastisch! Wat hebben we gedaan? Maximaal gechilld! Ons Dominicaanse avontuur in steekwoorden: zon, zee, strand, leuke mensen, paardrijden, merengue, bachata, lekker eten, vers fruit en last but not least: Cuba Libre. In deze reisvideo een korte impressie van onze fijne vakantie op de Dominicaanse Republiek.

2 gedachtes aan “REISFILM | Grietje en Paulus en hun Dominicaanse avonturen

 1. H.Schoester

  Alleen jammer dat Tui geen aanbiedingen meer heeft per 01-11-2017 op Puerto Plata.
  De hotels en de mensen die excursies aanbieden worden uitgesloten alleen om de dure
  all inclusive hotels in Punta Cana vol te krijgen.Echt heel jammer want er valt veel te beleven met name Sosua,Cabarete en de omliggende omgeving.
  1 tip je kunt op de hoogte te blijven door de website van Hotel Don Andres te bezoeken.

  1. Paula Auteur van bericht

   Beste Henk,
   Dat is inderdaad erg jammer. Laten we hopen dat dit probleem zich in de toekomst op een of andere manier oplost. Maar gelukkig hebben wij nog wel mogen genieten van een fantastische vakantie. Zou zeker nog een keer teruggaan.
   Groet,
   Paula

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: