Snelstartgids

Haal altijd en overal het maximale uit je wandelavontuur

Like to Hike

Alles wat je wilt weten over wandelen

Goed voorbereid op pad

Je wilt meer weten over wandelen en wandelreizen en hoe je goed voorbereid op pad kunt. Waarom is wandelen zo goed voor je? Hoe plan je een wandeltocht? Waar moet je op letten? Welke kleding draag je? Wat mag je niet vergeten? En welke mooie wandelbestemmingen wil je zeker niet missen? Eén ding is zeker, wie goed voorbereid op pad gaat, geniet optimaal onderweg.

Jij wilt:

goed voorbereid van start

het maximale uit je wandeling halen

de juiste uitrusting bij je hebben

geen onnodige verrassingen onderweg

op de hoogte zijn van alle ins en outs

optimaal genieten onderweg

Haal het beste uit jouw wandeling

Of je nu een dagwandeling in Nederland maakt, een meerdaagse hike in Schotland of een drieweekse bergtrekking in de Himalaya, je wilt goed voorbereid op pad mét een uitrusting die past bij jouw persoonlijke wandeldoel. Met deze vijftig pagina’s tellende snelstartgids maak je altijd de juiste keuzes. Je start met een gezonde mindset én geniet optimaal onderweg

 In de Like to Hike snelstartgids ontdek je:

alles over de voorbereiding van je dagwandeling, meerdaagse hike of trekking

gedetailleerde informatie variërend van uitrusting en schoeisel tot kamperen en eten en drinken onderweg

de 5 grote voordelen van wandelen

36 onmisbare, essentiële en fijne wandeltips

uitgebreide antwoorden op de 13 meest gestelde wandelvragen

inspirerende reisverhalen over wandeltochten van wereldklasse

prachtige foto’s

en nog véél meer

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”

“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”

“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Like to Hike

Dé handleiding voor al je wandeltochten

Droom je ervan om er zelfstandig op uit te trekken? Staat er een dagwandeling op de planning? Of ben je op zoek naar inspiratie voor een meerdaagse trekking? Met de Like to Hike snelstartgids heb je onbeperkt toegang tot alle informatie die je nodig hebt om jouw wandelavontuur tot een succes te maken. Je vindt eenvoudig en snel kennis die je nodig hebt om goed voorbereid op pad te gaan. Zo haal je het maximale uit jezelf en je wandeling. Waar je ook gaat.

Like to Hike

Maak jouw wandeling, meerdaagse hike of trekking tot een gegarandeerd succes

Voor € 12,- ben jij de trotse bezitter van het Like to Hike e-book. De snelstartgids voor wandelaars boordevol wandelinformatie en -inspiratie. Vraag hem hier aan en ontvang hem direct in je inbox.

Ja, ik wil die snelstartgids

2 + 11 =