Wandelreis Malawi

Verbreed je horizon en verleg je grenzen door reizen, yoga en outdoor

Wandelreis Malawi

Wandelreis met yoga in Noord-Malawi

Actieve reis met diepgang

Je voelt het aan alles. Het is tijd voor nieuwe energie! Wil jij onvergetelijke herinneringen maken, nieuwe inzichten opdoen en in verbinding staan met jezelf en de natuur? Vind jij het leuk om daarbij de verdieping op te zoeken en jezelf fysiek en mentaal uit te dagen? De Wanderworld Special gaat dit jaar naar Noord-Malawi. Een mooie rondreis door rauw en authentiek Afrika waarbij we wandelen en yoga combineren. Een onvergetelijke ervaring! 

Deze wandelreis is voor jou wanneer je behoefte hebt aan:

nieuw avontuur

nieuwe inzichten

leren van andere mensen en culturen

jezelf fysiek en mentaal uitdagen

tijd voor jezelf

adembenemende natuur

gezelligheid

diepgang

Wandelen en yoga in Malawi: onvergetelijke ervaring

Waarom je hier ook bent, een wandel- en yogareis in Afrika is een onvergetelijke ervaring. Je gaat terug naar de basis en geniet van het beste van twee werelden: yoga en wandelen. Je maakt kennis met de Malawiaanse cultuur terwijl je wordt omringd door de prachtige hooglanden van het Nyika Plateau en het leven langs het iconische Lake Malawi. Tijd voor jezelf in de natuur staat centraal binnen deze reis. En wist je dat de rust en eenvoud van de natuur een waanzinnige uitwerking hebben op je brein? Je voelt je veerkrachtig en sterk. Vol nieuwe energie keer je terug naar huis. Deze reis biedt jou:

Deze wandelreis met yoga in Malawi biedt jou:

verbinding met jezelf en de natuur

nieuwe inzichten

een positieve mindset

onvergetelijke herinneringen

persoonlijke groei en ontwikkeling

verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit

zelfvertrouwen

nieuwe energie

15-daagse wandelreis met yoga in Malawi

van 31 augustus tot 14 september 2024

Volledig resetten voor € 2170,-. Boek je voor 1 juni 2024, dan betaal je een early bird prijs van € 2070,-. Download de uitgebreide reisbrochure onderaan deze pagina of claim direct jouw plekje voor deze Wanderworld Special. 

Reviews Wanderworld reizen

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een langere trektocht is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”

“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”

“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Wil jij in verbinding staan met jezelf en de natuur?

Tijdens deze reis sta jij centraal. Naast het actieve aspect is er voldoende ruimte voor reflectie en heb je alle tijd om nieuwe inzichten op te doen.

Hoe bereid ik me voor op een wandelreis?

Happy Hiker: in 3 maanden klaar voor je trektocht

Om het beste uit jezelf en je reis te halen, heb ik Happy Hiker ontwikkeld. Dit programma bereidt je zowel fysiek als mentaal voor op deze te gekke bergtrekking. Iedere week gaan we samen aan de slag. Je doet oefeningen ter verbetering van je conditie, kracht en mindset en volgt een yogales ter ontspanning. Ook deel ik praktische zaken en tips en trucs die je klaarstomen voor deze unieke wandelreis. In 3 maanden ben je een Happy Hiker!

Meer weten over de Wandelreis Malawi?

Zet een volgende stap en kies uit onderstaande opties:

Download de brochure met alle informatie over deze reis

Plan een gratis voorpretgesprek

Ontdek of deze reis is wat jij zoekt. In een een-op-eengesprek beantwoord ik al je persoonlijke vragen. Effectief en efficiënt.

Ik ben enthousiast en schrijf me direct in

Meld je aan en reserveer meteen jouw plekje voor deze fantastische reis. Een unieke en onvergetelijke ervaring. In alle opzichten.

Heb je een vraag?

Of wil je meer informatie over de reis?

Neem dan contact met me op via:

06-42241143

9 + 6 =