Ga je op reis naar Nepal, Dan is een reisgids onmisbaar? Een goede reisgids geeft achtergrondinformatie over bezienswaardigheden, steden, dorpen, cultuur, eten, drinken en slapen. Het vertelt je net datgene wat je nog niet wist. Ik ging op zoek naar de leukste, mooiste en beste reisgids Nepal en heb mijn top vijf voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.😊

Beste reisgidsen Nepal: top 5

Beste reisgids Nepal: Lonely Planet

Voor veel mensen is Lonely Planet the all time favorite, en heel stiekem ook voor mij. Deze reisgids zit boordevol achtergrondinformatie en vormt ook een grote inspiratiebron vóór vertrek. Je weet precies wat een land te bieden heeft, zodat je je alvast maximaal kan voorbereiden op je reis. Goed om te weten, er is ook een e-book beschikbaar. Scheelt weer ruimte in je tas.

Beste reisgids Nepal, Lonely Planet Nepal 2024

Beste reisgids trektochten: Lonely Planet

Ga je speciaal voor trektochten naar Nepal, dan is Lonely Planet Trekking in the Himalaya een aanrader. Hierin vind je alles wat je moet weten over trektochten in Nepal. Vaak is een trekking in Nepal geen eenmalig avontuur. Want wie heeft éénmaal kennis heeft gemaakt met de Himalaya, komt graag nog eens terug. Deze Engelstalige gids is jouw eerste stap naar een onvergetelijke ervaring.

Beste reisgids Nepal, Trekking in the Himalaya

Boeken zijn groot en zwaar, dus niet handig op reis. De Kobo Libra 2 biedt uitkomst. Deze e-reader is zo licht als een notitieblok en geeft je toegang tot al je boeken. In combinatie met een Kobo Plus abonnement lees of luister je onbeperkt voor een tientje per maand. Ideaal tijdens een trektocht!

Beste reisgids Nepal: Rough Guide

Ben je geen Lonely Planet liefhebber, dan is een Rough Guide misschien iets voor je. Rough Guide Nepal is een allesomvattende no-nonsense Engelstalige reisgids die zich richt op een uiteenlopend publiek met elk budget. Je leest veel gedetailleerde informatie over onder andere cultuur, accommodatie, winkelen, nachtleven en eten en drinken in Nepal. Ook verkrijgbaar in e-book.

Beste reisgids Nepal, Rough Guide Nepal 2023

Beste reisgids Nepal Nederlandstalig: Trotter

Trotter Nepal is een Nederlandstalige reisgids van reizigers voor reizigers. In de gids is er ruimte voor het verhaal achter de bezienswaardigheden. Je leest verrassende anekdotes, verhalen buiten de gebaande paden en tips voor om budgetvriendelijk te reizen.

Beste reisgids Nepal, Trotter Nepal

Beste Nederlandstalige reisgids Nepal: Inside Guide

Ook de Insight Guide Nepal heeft een plekje in de beste reisgids Nepal selectie. Deze Nederlandstalige reisgids laat je zien dat Nepal meer is dan alleen de Himalaya. De schrijver neemt je echt mee op reis. Zo vormt deze reisgids een grote inspiratie- en informatiebron. Na het lezen krijg je nog meer zin in nieuw avontuur.

Beste reisgids Nepal, Insight Guide Nepal

Wil je op reis naar Nepal?

Groepsreis met trekking of Bergtrekking op Maat

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik bergtrekkingen in Nepal (Beginner en Advanced) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.