Bergtrekking op Maat

Verbreed je horizon en verleg je grenzen door reizen, yoga en outdoor

Bergtrekking op Maat

Trektocht zoals jij het wilt

Maatwerk trekking in Nepal

Je voelt het aan alles. Het is tijd voor nieuwe energie! Wil jij onvergetelijke herinneringen maken, nieuwe inzichten opdoen en in verbinding staan met jezelf en de natuur? En vind jij het leuk om jezelf daarbij fysiek en mentaal uit te dagen? Lees dan snel verder. Ik organiseer trektochten op maat in Nepal en maak van jouw droom een onvergetelijke reis!

Een Bergtrekking op Maat is voor jou wanneer je behoefte hebt aan:

nieuw avontuur

nieuwe inzichten

leren van andere mensen en culturen

jezelf fysiek en mentaal uitdagen

tijd voor jezelf

adembenemende natuur

inspanning en ontspanning

diepgang

Onvergetelijke ervaring

Waarom je hier ook bent, een bergtrekking in Nepal is een onvergetelijke ervaring. Je gaat terug naar de basis en geniet van het beste van twee werelden: wandelen en de bergen. Je maakt kennis met de Nepalese cultuur terwijl je wordt omringd door de prachtige berglandschappen van de Himalaya. Tijd voor jezelf in de natuur staat centraal binnen deze reis. En wist je dat de rust en eenvoud in de bergen een waanzinnige uitwerking hebben op je brein? Je voelt je veerkrachtig en sterk. Vol nieuwe energie keer je terug naar huis. Deze reis biedt jou:

Deze Bergtrekking op Maat biedt jou:

verbinding met jezelf en de natuur

nieuwe inzichten

een positieve mindset

onvergetelijke herinneringen

persoonlijke groei en ontwikkeling

verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit

zelfvertrouwen

nieuwe energie

Bergtrekking op Maat

Maatwerk trektocht in Nepal

De kosten voor een bergtrekking in Nepal zijn afhankelijk van je wensen en hoe je de trekking organiseert. Er zijn twee smaakjes:

1.) Zelfstandig met gids en/of drager
2.) Met een groep 

Wil je weten welke optie het beste aansluit op jouw wensen? Of heb je nog geen idee wat je wilt, maar ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help je graag verder. In vrijblijvende inspiratiesessie kijken we wat bij je past. Plan hieronder een online afspraak in mijn agenda wanneer het jou uitkomt.

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”

“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”

“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Wil jij in verbinding staan met jezelf en de natuur?

Tijdens deze reis sta jij centraal. Naast het actieve aspect is er voldoende ruimte voor reflectie en heb je alle tijd om nieuwe inzichten op te doen.

Happy Hiker

Voorbereidingsprogramma

Om het beste uit jezelf en je reis te halen, heb ik Happy Hiker ontwikkeld. Dit programma bereidt je zowel fysiek als mentaal voor op deze te gekke bergtrekking. Iedere week gaan we samen aan de slag. Je doet oefeningen ter verbetering van je conditie, kracht en mindset en volgt een yogales ter ontspanning. Ook deel ik praktische zaken en tips en trucs die je klaarstomen voor deze unieke wandelreis. In 3 maanden ben je een Happy Hiker!

Meer weten?

Plan een voorpretgesprek met me in of lees mijn blogs

Plan een vrijblijvende inspiratiesessie

Ontdek welke trektocht in Nepal bij je past. In een één-op-ééngesprek beantwoord ik al je persoonlijke vragen. Effectief en efficiënt.

Heb je een vraag?

Of wil je meer informatie over de reis naar Nepal?

Neem dan contact met me op via:

06-42241143

7 + 9 =