Happy Hiker

Jouw eerste stap naar een onvergetelijke herinnering

Goed voorbereid op pad

Een Happy Hiker in 3 maanden

Je wilt een trekking maken maar waar begin je?

Hoe fit moet je zijn? Welke spullen neem je mee, of beter gezegd, welke spullen laat je thuis? Hoe reis je zo duurzaam mogelijk? Wat doe je als het tegenzit? En hoe ga je om met bijvoorbeeld wandelen op hoogte? Voordat je met een rugzak vol onnodige spullen op pad gaat of elke avond totaal gesloopt je slaapplek bereikt, is het misschien beter om iets meer tijd te besteden aan de voorbereiding van je wandelreis.

Jij wilt:

gerust en goed voorbereid van start

het maximale uit jezelf en je reis halen

niet voor verrassingen komen te staan

een stok achter de deur

bewust reizen met oog voor de wereld

optimaal genieten onderweg

Dat kan ik toch prima zelf?

Ik hoor je al denken: dat kan ik toch ook prima zelf? Dus je leest boeken, bezoekt winkels en zoekt online naar informatie, oefeningen en producten die je helpen bij de voorbereiding. Gaandeweg kom je erachter dat het toch meer tijd kost dan je dacht. Je kent de omgeving niet en weet ook niet precies wat belangrijk is. De vertrekdatum nadert. Je reisgids ligt half uitgelezen op je nachtkastje, je hebt minder getraind dan gehoopt en bent niet zeker van je uitrusting.

Happy Hiker

Om jou al die uren, dagen of zelfs weken met het zoeken naar geschikte informatie, het afwegen van keuzes en doelloos trainen te besparen, heb ik het Happy Hiker voorbereidingsprogramma ontwikkeld. Dit programma bereid je zowel fysiek als mentaal voor op je reis. Geen frustraties, slechte uitrusting, gebrek aan tijd of onnodige blessures. Maar een efficiënte en effectieve voorbereiding. Zo geniet je optimaal onderweg.

Een Happy Hiker:

beschikt over een goede conditie, kracht en flexibiliteit

heeft productkennis (kleding/schoeisel/uitrusting) en maakt bewuste keuzes over wat mee te nemen en wat niet

weet de ultieme persoonlijke >10kg paklijst samen te stellen

weet hoe je een rugtas goed inpakt

weet hoe je wandelstokken gebruikt

weet wat je kan verwachten van wandelen op hoogte

heeft kennis van de lokale gebruiken

weet wat te verwachten van het eten en drinken onderweg en wat te doen om ziekte (waar mogelijk) te voorkomen

heeft inzicht in thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord reizen

weet hoe en waar je slaapt onderweg en wat te doen om je nachtrust te vergroten

heeft kennis van de bestemming, regio en route

start met een gezonde mindset

heeft vertrouwen in zichzelf

geniet maximaal

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”

“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”

“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Dit krijg je

Iedere week deel ik informatie die belangrijk is voor dat moment. Zo werk je in 3 maanden gedoseerd naar jouw einddoel: de bergtrekking. Stap voor stap verbetert je conditie, kracht, flexibiliteit, mindset, kennis en inzicht. Alles in het voorbereidingsprogramma is persoonlijk en draait om jou, maar je gebruikt mijn kennis en ervaring om het maximale uit je reis te halen. Zo weet je zeker dat je goed van start gaat en haal je het maximale uit je reis. Handig om te weten, je werkt alleen met eigen gewicht en spullen die je al in huis hebt. Lekker praktisch en duurzaam dus. 

Je ontvangt 3 maanden lang:

wekelijks praktische zaken (lokale gebruiken, duurzaamheid, wandelen op hoogte, uitrusting, kleding, mindset etc.)

wekelijks samen (online) werken aan je kracht en flexibiliteit d.m.v. krachtoefeningen en yogasessies á 1 uur per week (on demand terug te kijken)

diverse workshops (wandelen met stokken, verbeteren van je looptechniek, rugzak inpakken etc.)

3-maands wandelschema

2 x coachgesprek á 30 min. (optioneel)

24/7 hulp per e-mail

Optimaal genieten van je hike?

Of je nu verrassingen wilt voorkomen, een stok achter de deur nodig hebt of van de voorbereiding alvast een feestje wilt maken, één ding willen we allemaal: thuiskomen met een rugzak vol onvergetelijke herinneringen. En dat is wat Happy Hikers doen. Voor € 249,- ben jij er één. 😊

Wil je ook maximaal genieten onderweg en het beste uit jezelf en je trekking halen? Word Happy Hiker en geniet met volle teugen van je bergtrekking in Nepal. Een onvergetelijke ervaring!

Heb je een vraag?

Of wil je meer informatie over de reis naar Nepal?

Neem dan hieronder contact met me op.

06-42241143