Happy Hiker

Jouw eerste stap naar een onvergetelijke ervaring

Goed voorbereid de bergen in

Een Happy Hiker in 3 maanden

Je wilt een trekking maken, maar waar begin je?

Hoe fit moet je zijn? Welke spullen neem je mee? Wat doe je als het tegenzit? Hoe ga je om met wandelen op hoogte? Welke rol speelt je ademhaling? En hoe verklein je de negatieve impact van reizen op het klimaat. Voordat je de planeet onnodig belast, elke avond volledig gesloopt je slaapplek bereikt en een rugzak vol onnodige spullen meedraagt, is het misschien beter om iets meer tijd te besteden aan de voorbereiding van je bergtocht.

Jij wilt:

gerust en goed voorbereid van start
het maximale uit jezelf en je reis halen
niet voor verrassingen komen te staan
een positieve impact hebben op de lokale bevolking, natuur en dieren
duurzaam reizen

een sterker en krachtiger lichaam

een gezonde en veerkrachtige geest

je ademhaling optimaal benutten

een stok achter de deur
optimaal genieten onderweg

Dat kan ik toch prima zelf?

Ik hoor je al denken: dat kan ik toch prima zelf? Dus je leest boeken, bezoekt winkels en zoekt online naar informatie die je helpt bij de voorbereiding op je trektocht. Gaandeweg kom je erachter dat dit toch meer tijd kost dan je dacht. Je kent de omgeving niet en weet niet wat belangrijk is. Wanneer de vertrekdatum nadert, ligt je reisgids half uitgelezen op je nachtkastje, je hebt minder getraind dan gehoopt en bent niet zeker van je uitrusting.

Happy Hiker

Om jou al die uren, dagen of zelfs weken te besparen met het zoeken naar geschikte informatie, het afwegen van keuzes en doelloos trainen, heb ik Happy Hiker ontwikkeld. Dit voorbereidingsprogramma bereid je zowel fysiek als mentaal voor op je reis. Geen frustratie, onwetendheid, gebrek aan tijd, onnodige blessures en een slechte uitrusting. Maar een efficiënte en effectieve voorbereiding. Je gaat straks verantwoord op pad én geniet optimaal onderweg.

Een Happy Hiker:

weet wat te verwachten van een trektocht (op hoogte)

heeft kennis van de bestemming, regio, route en lokale gebruiken

heeft productkennis (kleding/schoeisel/uitrusting) en weet hierin de juiste keuzes te maken

stelt dé ultieme persoonlijke >10kg paklijst samen

heeft inzicht in thema’s als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord reizen

beschikt over een goede conditie, krachtig lichaam en stabiele geest

kan werken met adem en energie en weet deze op een goede manier in te zetten

heeft vertrouwen in zichzelf
start met een gezonde mindset

geniet maximaal (óók van de voorbereiding)

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”
“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”
“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Dit krijg je

Iedere week deel ik informatie die belangrijk is voor dat moment. Zo werk je in 3 maanden gedoseerd naar jouw einddoel: de bergtrekking. Stap voor stap creëer je meer kennis en inzicht, verbetert je conditie, kracht, flexibiliteit en ademhaling en groeit je mindset. Alles in Happy Hiker is persoonlijk en draait om jou, maar je gebruikt mijn kennis en ervaring om het maximale uit je reis te halen. Zo ga je goed van start en geniet je optimaal op reis. Handig om te weten, je werkt alleen met eigen gewicht en spullen die je al in huis hebt. Lekker praktisch, voordelig en duurzaam!

Je ontvangt 3 maanden lang wekelijks:

3-maands wandelschema

praktische zaken (lokale gebruiken, duurzaamheid, wandelen op hoogte, uitrusting, kleding etc.)

Yogasessies voor kracht en flexibliteit ter voorbereiding op je trektocht, á 1,5 uur per week (later terug te kijken)

meditaties

ademtechnieken  en -oefeningen

challenges, tips en voorbereidingsopdrachten

3 x coachgesprek á 30 min. (optioneel)

leuke verrassingen

24/7 hulp per e-mail

Optimaal genieten van je hike?

Of je nu verrassingen wilt voorkomen, een stok achter de deur nodig hebt of van de voorbereiding alvast een feestje wilt maken, één ding willen we allemaal: thuiskomen met een rugzak vol onvergetelijke herinneringen. En dat doen Happy Hikers. Voor € 249,- ben jij er één. 😊

Wil je ook maximaal genieten onderweg en het beste uit jezelf en je trekking halen? Word Happy Hiker en geniet met volle teugen van je bergtrekking in Nepal. Dit voorbereingsprogramma is jouw eerste stap naar een onvergetelijke ervaring!

Heb je een vraag?

Of wil je meer informatie over de reis naar Nepal?

Neem dan contact met me op via:

06-42241143

1 + 12 =