Bergtrekking

Verbreed je horizon en verleg je grenzen door reizen en outdoor.

Bergtrekking in Nepal

The Spiritual Journey (17 dagen)

Actieve reis met diepgang

Je voelt het aan alles. Het is tijd voor nieuwe energie! Wil jij onvergetelijke herinneringen maken, nieuwe inzichten opdoen en in verbinding staan met jezelf en de natuur? Vind jij het leuk om daarbij de verdieping op te zoeken, jezelf fysiek uit te dagen en onder te dompelen in een andere cultuur? Lees dan nog even verder. Jaarlijks organiseer ik een bergtrekking in Nepal. Ieder jaar een andere berggebied, altijd een onvergetelijke ervaring!

Deze trekking is iets voor jou wanneer je behoefte hebt aan:

nieuw avontuur

nieuwe inzichten

lekker in beweging zijn

leren van andere mensen en culturen

diepgang

adembenemende natuur

gezelligheid

onthaasten

tijd voor jezelf

Onvergetelijke ervaring

Waarom je hier ook bent, een bergtrekking in Nepal is een onvergetelijke ervaring. Je gaat terug naar de basis en geniet van het beste van twee werelden: yoga en wandelen in de bergen. Je maakt kennis met de Nepalese cultuur terwijl je wordt omringd door de prachtige berglandschappen van de Himalaya. Tijd voor jezelf in de natuur staat centraal binnen deze reis. En wist je dat de rust en eenvoud in de bergen een waanzinnige uitwerking hebben op je brein? Je voelt je veerkrachtig en sterk, zowel fysiek als mentaal. Vol nieuwe energie keer je terug naar huis. Deze reis biedt jou:

Deze bergtrekking biedt jou:

verbinding met jezelf en de natuur

nieuwe inzichten

meer creativiteit

een positieve mindset

onvergetelijke herinneringen

persoonlijke groei en ontwikkeling

verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit

hogere productiviteit

nieuwe energie

Happy Hiker

Voorbereidingsprogramma

Om het beste uit jezelf en je reis te halen, heb ik Happy Hiker ontwikkeld. Dit programma bereid je zowel fysiek als mentaal voor op deze te gekke bergtrekking. Iedere week gaan we samen aan de slag. We doen oefeningen ter verbetering van je conditie, kracht en mindset en een yogales ter ontspanning. Ook deel ik praktische zaken en tips en trucs die je klaarstomen voor deze unieke reis. In 3 maanden ben je een Happy Hiker!

Reviews

Ervaringen van andere deelnemers

“Onvergetelijk! Wil je iets unieks beleven en voelen dat je leeft. Een reis naar Nepal is écht een aanrader. Zeker in zo’n klein en leuk gezelschap.”

“Door letterlijk en figuurlijk buiten je comfort zone te stappen, word je rijkelijk beloond door een overweldigende natuur en prachtige vergezichten.”

“De combinatie bergen en back to basic was voor mij de ultieme vorm van opladen. Je leert telkens weer inzien dat er weinig nodig is om blij van te worden.”

Wil jij in verbinding staan met jezelf en de natuur?

Tijdens deze reis sta jij centraal. Naast het actieve aspect is er voldoende ruimte voor reflectie en heb je alle tijd om nieuwe inzichten op te doen.

17-daagse bergtrekking

van 15 april tot 1 mei 2022

Volledig resetten voor € 2270,-. Boek je voor 1 oktober 2021, dan betaal je een early bird prijs van € 2170,-. Dit jaar is deze prijs inclusief het Happy Hiker voorbereidingsprogramma van 3 maanden.

Sta jij open voor nieuw inzicht en avontuur? Dan is deze trekking in Nepal iets voor jou. Download de brochure voor meer informatie of een reserveer een plekje in mijn agenda voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten waarin ik al je vragen persoonlijk beantwoord. Zie ik je snel?

Plan hier een gratis kennismakinggesprek met me in

Heb je een vraag?

Of wil je meer informatie over de reis naar Nepal?

Neem dan hieronder contact met me op.

06-42241143