Ongelofelijk trots. Dat ik onderdeel ben van dit mooie gezin. Wat een geschenk om samen met JP voor ons prachtige meisje te mogen zorgen. In dit filmpje een compilatie van beelden van JP en Lotje (op Vaderdag precies acht maanden). Een eerbetoon aan de leukste man op aarde. De man die ons op handen draagt en elke dag gelukkig maakt.❤️

Eerste vaderdag JP

Liefste papa van de wereld

In de afgelopen maanden maakte ik een aantal korte filmpjes om de eerste levensjaren van Lotje vast te leggen. Omdat ze anders maar een beetje op mijn telefoon stonden, besloot ik een leuk filmpje te maken. Speciaal voor de eerste Vaderdag van JP, de liefste papa van de wereld. Want het is maar één keer je eerste vaderdag. 

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.