Je bent zo sterk!

Dit is misschien wel het mooiste compliment dat ik in de afgelopen jaren heb gekregen. Een zinnetje met slechts vier woorden dat écht even binnenkwam. Vooral omdat dit werd uitgesproken door mijn nuchtere vader en moeder die normaal gesproken niet overbodig met complimentjes strooien. Ik voel mezelf momenteel helemaal niet zo sterk bij vlagen. Maar bij het horen van deze woorden voelde ik het weer even: Ja, ik ben sterk! Sterk genoeg om voor mezelf te kiezen, mijn eigen koers te varen en op mezelf te durven vertrouwen. Zo had ik het eigenlijk nog nooit bekeken. En hoe fijn is het dan wanneer het juist je ouders zijn die dit zeggen. De mensen uit wiens mond een compliment het mooiste klinkt, want zij kennen je immers écht. Het gaf me even bevestiging voor de dingen die ik doe. Een mooier compliment hadden ze me niet kunnen maken. Dankjewel lieve papa en mama voor het zijn wie je bent. Het geeft me goede moed. 🙂

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.