Kleurrijk Sri Lanka. Prachtig, ontspannen en divers. Beroemd vanwege de schitterende theeplantages, diepgroene hooglanden en uitgestrekte stranden. Daarnaast heeft Sri Lanka nog veel meer te bieden. Wat dacht je van de overheerlijke Sri Lankaanse keuken, de prachtige tempels, het vele wild en de vriendelijke bevolking. Sri Lanka heeft alle ingrediënten voor een relaxte reis vol natuur en cultuur.

Lychees markt Kandy kleurrijk Sri Lanka

Rondreis Sri Lanka

We beginnen onze rondreis in Colombo en reizen vrijwel meteen door naar de historische tempels van Polonnaruwa en Minneriya National Park. In Minneriya zien we tientallen olifanten in alle soorten en maten die voor onze camera lijken te poseren. Daarna nemen we een kijkje in de oude stad Sigiriya om vanuit daar richting Kandy te trekken, het culturele hart van Sri Lanka. In Kandy neemt de trein ons mee door de prachtig hooglanden en groene theeplantages naar het gezellige en natuurschone Ella. Om tot slot strandhoppend langs de kust via Arugam Bay, Tangalle, Mirissa en Galle terug te reizen naar Colombo.

Een rondreis Sri Lanka is afwisselend, kleurrijk en relaxt. Kijk je mee? Meer reisverhalen over Sri Lanka lees je in het blog.