Vakantie op Curaçao met ons lieve Lotje. Wat een feest. Vriendin Claire woont er al jaren en vroeg of ik op de hondjes en katjes wilde passen, zodat zij op vakantie kon naar Nederland. Daar hoefde ik niet lang over te denken. Samen met Lotje vloog ik naar Curaçao. JP volgde later. In dit blog de reisfilm van onze fantastische vakantie op Curaçao. Eén maand in twee minuten. Kijk je mee?
Vakantie op Curaçao met Lotje, op de top van de Christoffelberg

Topvakantie op Curaçao

We hebben ons supergoed vermaakt. Het was inmiddels mijn vierde keer, en ook nu weer veel nieuwe dingen gezien en gedaan. Dat kwam ook omdat Lotje mee was en we daar ons programma op aanpasten: dieren kijken en voeren bij Rancho Alegre, kliederen, verven en boodschappen doen bij het kindermuseum en spelen bij Kidi’s Park Sanbiel. Maar natuurlijk ook de Christoffelberg beklommen en genoten van zon, zee strand.
Vakantie op Curaçao met Lotje Porto Marie zonsondergang

Reisfilm vakantie op Curaçao

Lotje heeft zich uitstekend vermaakt. Het zwembad en de zee was favoriet. Omdat ze nog iedere middag slaapt, konden wij het ondertussen lekker rustig aan doen. Om deze reden eigenlijk nog meer genoten. Kortom, weer een prachtige herinnering rijker.

Op vakantie naar Curaçao?

Heb je zin in een reis naar Curaçao? Deze tips helpen je verder.

Plan je reis

  • Boek je vliegticket voordelig via Skyscanner
  • Huur je auto via Sunny Cars. Het enige autoverhuurbedrijf waar de standaard verhuur écht all inclusive is. Dus geen vervelende verrassingen achteraf.
  • Ga je liever georganiseerd? Boek je complete reis bij Tui of Corendon, de Curaçao experts!
  • Een goede reisverzekering sluit je af bij Allianz Global Assistence.

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.