Wandelen en fietsen in Nepal. Een absolute aanrader. Nepal staat vooral bekend als wandelbestemming. Toch kun je er ook fantastisch fietsen. Je komt op plekken waar je anders niet zou komen en ervaart het lokale leven net even anders. Geweldig! We ontdekken de Kathmanduvallei per mountainbike, trekken te voet door het Annapurna bergmassief en verkennen de Terai op een lokale tweewieler. Afwisselend, uitdagend en supergezellig. Een fantastische reis met uitzonderlijk leuk gezelschap.👌

Wandelen en fietsen in Nepal: reisroute

Dag 1. Amsterdam, Kathmandu
Dag 2. Aankomst Kathmandu
Dag 3. Kathmandu, fietstocht
Dag 4. Kathmandu – fietsen Nagarkot
Dag 5. Nagarkot – fietsen Dhulikhel
Dag 6. Dhulikhel – fietsen Bhaktapur
Dag 7. Bhaktapur – Pokhara
Dag 8. Pokhara, fietstocht
Dag 9. Pokhara – trekking Phedi – Tolka
Dag 10. Trekking Tolka – Ghandruk – Tadapani
Dag 11. Trekking Tadapani – Ghorepani
Dag 12. Trekking Ghorepani – Nayapool – Pokhara
Dag 13. Pokhara – Chitwan nationaal park
Dag 14. Chitwan NP, junglewalk
Dag 15. Chitwan NP, fietstocht
Dag 16. Chitwan NP – Kathmandu
Dag 17. Kathmandu – Amsterdam

Reisfilm: wandelen en fietsen in Nepal

Prachtig weer, fantastische vergezichten, een geweldig groep en heel veel positiviteit. Oftewel, missie geslaagd. Ben je ook benieuwd hoe het is om te wandelen en fietsen in Nepal? Bekijk dan de reisfilm: 17 dagen in 5 minuten. Enjoy!

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.