04/05/2013 tot 10/05/2013 Onze camper is gereed en wij zijn klaar voor vertrek. We zijn ontzettend blij met alle hulp die we hebben gekregen. In welke vorm dan ook. Verder maken we voorzichtig toekomstplannen en nemen we afscheid van onze fijne tijd in Melbourne.

De camper is gereed

De afgelopen dagen zijn we iedere dag met haar bezig geweest en iedere dag werd ze een stukje mooier. Nu is het eindelijk zover… de camper is gereed en Sheila is klaar voor vertrek! Persoonlijk vind ik het meer een jongetje maar volgens Mark hebben alle mooie auto’s een vrouwennaam. 😉 Aangezien een Australische man een ‘Bloke’ is en een vrouw een ‘Sheila’ is het ‘Sheila’ geworden.

Camper-leeg

Camper leeg

Camper-onderstel-bed

Camper onderstel bed

Bedankt Langwarrin

Met dank aan Wayne en Mark hebben we nu een lekker bedje, een handige opbergkast en een mooie keuken in onze camper. De keuken is voorzien van een koelbox, waterfles, gasfles en gasfornuis. Om het een beetje huiselijk te maken hebben we ook alles geschilderd en gestoffeerd. De gordijnen zijn van de hopeshop, de tweedehandswinkel van de kerk. Het zal nog wel even wennen worden om straks te wonen in ons wagentje maar alles is aanwezig dus dat moet goedkomen.

Op het dak hebben we onze jerrycans, tafel en het reservewiel bevestigd. Alles in boxen met een ketting en slot er op. De Aboriginals schijnen de benzine namelijk nog van je dak te stelen. Ook ligt er nog een solar shower op het dak en er is mogelijkheid een tarp aan de voorzijde van de camper te bevestigen.

Onder het bed liggen onze backpacks, de stoelen, kledingboxen en het gereedschap. Tot slot hebben we nog een kastje voor onze persoonlijke spullen. Aan de muren hangen twee meesterwerken. De F18 van Pascal en de Mark and Paula are awesome van Madelon. Het is maar goed dat we niet meer spullen hebben want het past allemaal net.

Camper-bed-gereed

Camper bed gereed

 

Camper-is-gereed

Camper is gereed

Eventuele toekomstplannen

Deze week hebben we bezoek gehad van kennissen van Harry en Marjanne. Dit echtpaar runt een weeshuis in het zuiden van India. Het was meer een kennismaking om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Omdat we met het idee rondlopen om India te bezoeken leek het ons leuk om daar een tijdje te helpen. We hebben niets vastgelegd maar wanneer we naar India gaan zullen we wellicht een bezoek brengen aan dit project.

Tot ziens Melbourne

Inmiddels afscheid genomen van Harry, Marjanne en de kids. Gek hoor! We hebben hier een fijne tijd gehad. Maar nu gaat het voor ons gevoel écht beginnen. Vandaag vertrekken we richting Canberra. We hebben nog geen idee wanneer we aankomen. Voor vertrek gaan we eerst nog even een kop koffie drinken bij DutchCare. Een verzorgingstehuis waar veel Nederlanders zitten. Sommigen van hen spreken alleen nog Nederlands en daarom leuk om even met deze mensen te kletsen.

To be continued…