Daar zit ik dan… lekker in het zonnetje met de tuindeuren open. Het is even geleden maar het kan weer. Naast mij ligt lieve Lotje in de wipstoel. Ze speelt met Aap, haar lievelingsknuffel. Telkens wanneer onze blikken kruisen, lacht ze even met de mooie pretoogjes die ze heeft. Wordt het leven nog mooier?

We hebben het goed

De coronacrisis vraagt bij veel mensen om geduld, creativiteit en aanpassing. Je hebt misschien zorgen, loopt risico of voelt je eenzaam. Dingen die vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer en boodschappen doen lijkt het enige uitje. Zelf heb ik er gelukkig niet veel moeite mee om thuis te zijn. Het geeft me rust, ruimte om naar binnen te keren en stil te zijn. We hebben het goed met z’n drietjes.

Je hebt geen idee

Wanneer ik zittend in het deurkozijn naar ons Lotje kijk, zie ik een tevreden meisje. Met haar ongecontroleerde handjes probeert ze Aap stevig vast te houden. Ze is in haar eigen wereldje en heeft geen enkel idee hoeveel ze voor ons betekent. Zoveel liefde voor dit kleine meisje.

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.