REISFILM | Motorrijden door India met een local

Motorrijden door India. Dat is natuurlijk fantastisch. Maar hoe leuk is het als je dit mag doen met een local. Iemand die de taal spreekt, de weg kent en je alles kan vertellen. Precies. Dan wordt het ineens een onvergetelijke ervaring. Ik reed twee weken op de motor door India samen met een Indiase vriend. Van al mijn reizen behoort deze wel tot de meest bijzondere. Niet eens zozeer om wat we allemaal gezien en gedaan hebben maar vooral omdat ik het land door zijn ogen mocht beleven. In dit blog de reisfilm van onze prachtige motorreis door India.

Reisroute motorreis door India

Zo’n 3300 kilometer legden we af tijdens onze 2-weekse motorreis door India. Een vooropgezet plan hadden we niet. We reden voornamelijk op Indiase GPS door het land (lees: vroegen de weg op iedere straathoek). Advies en ervaring van de lokale bevolking bepaalden onze koers. Dit betekende geen verwachtingen en dus ook geen tegenvallende bestemmingen. Ideaal! 🙂 De reisroute was als volgt:

1. Amsterdam
2. Delhi – Jaipur
3. Jaipur, Amber Fort
4. Jaipur – Udaipur
5. Udaipur, City Palace, Lake Pichola
6. Udaipur – Ahmedabad
7. Ahmedabad – Kachchh
8. Kachchh, Great Rann of Kutch – Mandvi – Anjar
9. Anjar – Junagadh
10. Junagadh, Girnar Hills – Ahmedabad
11. Ahmedabad – Ajmer
12. Ajmer – Delhi
13. Delhi
14. Delhi – Agra, Agra Fort, Taj Mahal
15. Delhi, Red Fort
16. Amsterdam

Motorrijden door India: 2 weken in 4 minuten

Motorrijden door India heeft een speciaal plekje gekregen. Raman vertelde honderduit en ik kon en mocht alles vragen wat ik wilde weten. In 2 weken bezochten we 4 van 29 Indiase provincies: Delhi, Rajasthan, Gujarat en Utter Pradesh. Deze reisvideo geeft een impressie van onze rondreis. 2 weken in 4 minuten. Kijk je mee? Meer reisverhalen over India en waarom deze trip zo bijzonder was lees je in het blog.

5 gedachtes aan “REISFILM | Motorrijden door India met een local

    1. Paula

      Hi Yvonne, klopt beetje teveel in 2 weken hoor achteraf. Maar ja, zo gaat dat altijd he, ‘Ach dat kan er ook nog wel bij’. Had echt een hele zere kont haha. Maar het was prachtig dus dat zijn we alweer vergeten.

  1. Pingback: TRAVEL | Everest Base Camp trekking: het dagboek | Wanderworld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: