27/09/2014 tot 12/10/2014 Nadat we terugkomen van onze reis door China willen Karst en Paulien met ons praten. Out of the blue vragen ze, ‘Hebben jullie er nog wel zin in?’. We reageren een beetje verbaast. Het komt er op neer dat we niet zichtbaar genoeg zijn. Hiervan zijn we ons niet bewust. We zijn net terug van vakantie en voordat we weggingen was alles nog prima. We werken zo’n 80 tot 100 uur per week omdat het hoogseizoen is, slapen net 7 uur per nacht en zijn 24/7 met de Giggling Tree bezig. Maargoed, we zetten ons beste beentje weer voor.

Drukte in het hoogseizoen

De eerst week van oktober is National Holiday (Golden Week), vergelijkbaar met de eerste vijf dagen van mei waarbij het ook zo’n gekkenhuis was. We zijn weer compleet volgeboekt en daarmee erg druk. Ook hebben we weer een bijzondere gast. Na een aantal weken is Aafke weer terug in de Giggling Tree. Helaas hebben we niet heel veel tijd voor elkaar maar Aafke is gelukkig zelfstandig genoeg om er ook zelf op uit te trekken. En de vrije uurtjes die we hebben… die besteden we uiteraard wel samen. Mountainbiken, wandelen, massages in Yangshuo… het verveeld nooit.

Hoogseizoen Giggling Tree

Hoogseizoen Giggling Tree

Aafke, Paula, Giggling Tree China

Aafke, Paula, Giggling Tree China

Op kantoor China

Op kantoor China

Dankbaar besefmomentje

De afgelopen weken in Giggling Tree zijn superleuk. Het hoogseizoen betekent op sommige momenten flink aanpoten maar ook veel leuke gasten. Bekend en onbekend, gezond en ziek, blij en verdrietig, ervaren en onervaren, nog heerlijk naïef of met een behoorlijk verleden… ze zijn er allemaal. Niets is vanzelfsprekend en iedere gast brengt z’n eigen verhaal met zich mee. Doordat de laatste week iets rustiger was hebben we veel mooie gesprekken mogen hebben. We genieten van het leven wat we momenteel leiden. Een rustig thuisfront, een fijne familie, dragelijke verantwoordelijkheden en geen ziekte. We’re living the dream! En daar danken wij Hem voor

Amazing views China

Amazing views China

Chinese mannen

Chinese mannen

Familiebezoek in China

We hebben ze bijna 600 dagen niet gezien maar over een paar uurtjes staan pa en ma Visscher en Loïs op de stoep. Wat zal dat gek zijn. Ik ben erg benieuwd hoe het met ze is. En over een klein weekje komen ook pa en ma van Raamsdonk naar de Giggling Tree. Zoals het nu lijkt is de familie volgende week dus weer compleet. We hopen ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

To be continued…