Op fietsvakantie in Nederland, hoe leuk! In augustus fietsten we vanuit de Noordoostpolder richting de grens, naar Den Ham in Overijssel om precies te zijn. Daar trappen we zuidwaarts richting Den Haag. Een hele onderneming met een baby van tien maanden. Tien maanden later fietsen we deel twee, van Den Haag naar Den Ham via de Waddeneilanden. In dit blog de reisvideo van onze Ronde van Nederland. Vierentwintig dagen in tien minuten. Kijk je mee?

Ronde van Nederland op de fiets met baby Lotje, als een trein door de duinen

Rondje Nederland op de fiets

Tijdens onze fietsvakantie in Nederland met baby Lotje reden we gemiddeld zo’n 60km per dag. Meer dan genoeg met een kleine meid voor wie we wat vaker en vroeger wilden stoppen. Zij bepaalde de dag. Als ze het niet meer leuk vond in de kar, zochten we een slaapplek. We reisden low-budget en sliepen achttien nachten op de camping, vier bij Vrienden op de fiets, één in een trekkershut en één in een B&B.

Reisfilm fietsvakantie in Nederland

Onze fietsvakantie in Nederland was superleuk… ondanks vier kletsnatte dagen.😉 Ook Lotje vond het fantastisch. Iedere dag wakker worden met papa in mama in de tent, lekker kruipen door de modder en in je privékoets langs de mooiste plekjes van Nederland gereden worden. Wat wil je nog meer! Benieuwd hoe het was? Bekijk dan de reisfilm van ons Rondje Nederland.

Enjoy!

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.