In juni liep ik samen met ‘grote zus’ de Dutch Mountain Trail. Ons eerste officiële zussenuitje. Wat was het leuk! Zo leuk dat we hebben besloten dit ieder jaar te doen. In vier dagen liepen we van station Eygelshoven naar station Maastricht. Rugzak op, tentje mee en gaan. Heerlijk! In dit blog de video van onze Dutch Mountain Trail. Vier dagen in vier minuten. Kijk je mee?
Ronde van Nederland op de fiets met baby Lotje, als een trein door de duinen

DMT in vier dagen

Tijdens onze wandeltrip liepen we gemiddeld zo’n 25 tot 30 kilometer per dag. De eerste dagen iets meer en dat was even wennen met nog volle bepakking. Onderweg sliepen we op verschillende campings en viel de meeste regen naast ons. De laatste dag ontkwamen we er niet aan. Zelfs schuilen bij Maria (in het kapelletje) had geen zin, maar met wat klim- en klauterwerk door de modder konden we de route gelukkig gewoon uitlopen.

Reisfilm Dutch Mountain Trail

Onze wandelvakantie in het zuiden van Nederland (België en Duitsland) was te gek! De hele dag in beweging, lekker in de natuur en genieten van simple life. Wat wil je nog meer! Benieuwd hoe het was? Bekijk dan de reisfilm van onze Dutch Mountain Trail.

Enjoy!

Wil je meer weten over de Dutch Mountain Trail? Misschien vind je deze blogs ook interessant:

Onmisbaar tijdens de Dutch Mountain Trail: het routeboekje.

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik bergtrekkingen in Nepal (Beginner en Advanced) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.