Wanderworld yoga is verhuisd! Vanaf heden vinden alle yogalessen plaats in de nieuwe ruimte aan Oosterringweg 2b tussen Luttelgeest en Marknesse. Sta je vaak ‘aan’? Wil je graag meer tijd voor jezelf en vind je het leuk om aan je gezondheid te werken? Wees welkom op de nieuwe locatie! Je bent trouwens ook van harte welkom als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat yoga voor jou kan doen.😉

Welke yoga geef je?

Yin en hatha yoga in Marknesse en Luttelgeest

Je kunt terecht voor een rustige yin yogales of een iets actievere hatha yogales. Voor beide yogavormen ben ik officieel 200 Yoga Alliance gecertificeerd (Registered Yoga Teacher). Mijn hatha opleiding volgde ik in 2019 bij de Himalaya Yoga Acadamy in Nepal en mijn yin yoga opleiding in 2020 bij TFY (The Functional Yoga Teacher Training)  in Weesp/Amsterdam.

Wanneer zijn de lessen?

Lessen zijn op dinsdag- en donderdagavond. Dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 is er een ontspannende yinsessie en van 20.30 tot 21.30 hatha. Op donderdagavond zijn de lessen precies andersom en geef ik van 19.00 tot 20.00 uur hatha en van 2o.30 tot 21.30 yin. Het mooie is dat je je niet hoeft op te geven voor één en dezelfde les. Wekelijks ben je vrij om een les naar keuze te volgen. Zo heb je de vrijheid om te kiezen wat op dat moment bij je past. Wel zo prettig. Bij voldoende animo open ik ook een dinsdagochtendles. Dus heb je hier interesse voor? Laat het weten.

Hoe meld ik me aan?

Voor yin en hatha yoga in Marknesse en Luttelgeest werk ik met Momoyoga. Registreer je eenmalig via dit platform en meld je daarna eenvoudig aan- en af voor alle lessen. Bekijk hier het actuele lesrooster en de tarieven. Ik wil nog even benadrukken dat ervaring met yoga is absoluut NIET nodig is. Ook hoef je niet lenig of flexibel te zijn. Yoga is voor iedereen die op zoek is naar een stukje ontspanning, verdieping of bewustzijn.

Vragen?

Heb je vragen over yoga in Marknesse en Luttelgeest? Stel ze via app 06-42241143, e-mail paula@wanderworld.nl of laat een reactie ander onder dit bericht zodat een ander ook wat aan de antwoorden heeft.

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.