Een yoga retraite in Nepal. Het leek me heerlijk. Na een mooie rondreis boek ik een 5-daagse retraite bij Himalayan Yoga Academy. En ik kan je vertellen… het was fantastisch! Precies wat ik nodig had: tijd voor mezelf, fijne yogalessen, lekker eten en heel veel leuke mensen. 🙂

Yoga retraite in Nepal

Tijdens mijn verblijf schiet ik af en toe een leuk plaatje of maak ik een kort filmpje. (Niet teveel uiteraard, want ik ben hier natuurlijk voor m’n rust. ;)) Van het beeldmateriaal dát ik heb, maakte ik een korte video. Het filmpje geeft een beknopte impressie van de 5-daagse yoga retraite in Nepal. Zelf kijk ik met een glimlach terug want ik heb genoten. Het was fijn, gezellig en bovendien erg grappig.

Nieuwsgierig? Kijk dan mee! Het kost slechts 2 minuten van je tijd. Meer reisverhalen over Nepal of Himalayan Yoga Academy lees je in het blog.