In september liep ik samen met Aafke (vriendin) Tour du Mont Blanc. Tien dagen liepen we door Frankrijk, Italië en Zwitserland. Met negen zondagen waren de weergoden ons goed gezind. Het was dan ook een fantastische trekking met grandioze uitzichten. In dit blog de reisfilm: Hiking Tour du Mont Blanc. Tien dagen in vijf minuten. Kijk je mee?
Hiking Tour du Mont Blanc Mont Joly

Hiking TMB: aanrader

Tour du Mont Blanc was Aafke haar eerste lange trekking en onze eerste trektocht samen. Gaan we vaker doen!😉 Het meest heb ik genoten van Frankrijk en Italië. En dan niet alleen van de uitzichten, maar ook van de héérlijke Franse soepjes, stokbrood en kaasjes en de fantastische Italiaanse pizza’s. Om je vingers bij opte eten. Yumyum! De route door Zwitserland viel tegen maar de laatste dag was één grote verrassing met mooie vergezichten en prachtige rotswanden.🧡
Hiking Tour du Mont Blanc wildkamperen Mont Joly

Reisfilm Hiking Tour du Mont Blanc

In dit blog een compilatie van ons wandelavontuur door Frankrijk, Italië en Zwitserland. Benieuwd hoe het was? De reisvideo Hiking Tour du Mont Blanc geeft een mooi beeld van onze geweldige kampeertrip. Tien dagen in 5 minuten. Kijk je mee?
Wil je meer weten over de Tour du Mont Blanc? Wellicht vind je deze blogs ook interessant:

Onmisbaar tijdens de Tour du Mont Blanc: het routeboekje van Noes Lautier. Hierin staat de klassieke route beschreven, inclusief varianten. Superhandig! Daarnaast is het ook raadzaam om een kaart mee te nemen. Deze vind je op de website van De Zwerver.

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.