Trekvogelpad, het langste natuurpad van Nederland. Wandelen van duin en kust naar veenweiden en droogmakerijen. Je passeert het Gooi, de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, de IJssel en de Achterhoek om vervolgens via het hoogveen Enschede binnen te lopen. Wij liepen de route verdeeld over 2 jaar. Begonnen toen Lotje 2 maanden was, ‘gefinisht’ toen ze 2 jaar was. In dit blog een film ons mini-avontuur eigen land: 22 dagen in 6 minuten. Kijk je mee?

Trekvogelpad: 22 mini-avontuurtjes in eigen land

Het Trekvogelpad is ingedeeld in 22 etappes van zo’n 15 tot 20km. Soms waren de start- en stoppunten niet logisch en gaven we er onze eigen draai aan. We liepen door naar een station of betere ov-verbinding. Slapen deden we in de tent, camper of bij Vrienden op de Fiets. Na een slapeloze nacht op de camping hebben we onszelf éénmalig op een B&B getrakteerd. Nou, de wereld ziet er een stuk mooier uit als je goed geslapen hebt, kan ik je vertellen. De reisverhalen per etappe zijn te vinden onderaan dit blog.

Wil je het Trekvogelpad lopen?

Met de routegids maak je van de voorbereiding een feestje, mis je geen belangrijke informatie én kom je op de leukste plekjes. Een overzicht van alle LAW routeboekjes hier:

Trekvogelpad-etappe-5-Landsmeer-tot-B-roek-in-Waterland-kijk-daar

Trekvogelpad: reisfilm

Met 414km is het Trekvogelpad het langste natuurpad van Nederland. Een wandeling van West- naar Oost-Nederland. Ben je benieuwd hoe het is om het Trekvogelpad te lopen? Bekijk ons mini-avontuur in beeld: 22 dagen in 6 minuten. Enjoy!

Meer lezen over het Trekvogelpad (LAW 2)? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

 

Wil je het Trekvogelpad lopen?

Met de routegids maak je van de voorbereiding een feestje, mis je geen belangrijke informatie én kom je op de leukste plekjes. Een overzicht van alle LAW routeboekjes hier:

Lijkt een meerdaagse wandelreis jou leuk? Jaarlijks organiseer ik trektochten in Nepal (Groepsreizen met trekking en Bergtrekking op Maat) en help je bij de voorbereiding van dit unieke wandelavontuur. Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang nieuwe data als eerste in je inbox.